ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το ιστολόγιο VAGGES2010:  Στόχος του ιστολογίου είναι να προβάλλει θέματα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους αρχάριους ερασιτέχνες οργανοποιούς  στο ξεκίνημα τους με συμβουλές ,άρθρα ,φωτογραφίες, σχέδια και  διάφορα άλλα χρήσιμα στοιχεία.
Ο  διαχειριστής  και συντάκτης του ιστολογίου δεν είναι επαγγελματίας οργανοποιός, αλλά ερασιτέχνης με μέση εμπειρία και οι πληροφορίες που προσφέρει ,προέρχονται από την προσωπική του ενασχόληση  με την κατασκευή εγχόρδων λαϊκών μουσικών οργάνων και γνώσεις που έχει ήδη αποκτήσει αλλά και αυτές που συνεχίζει να αποκτά. Οι σελίδες του ιστολογίου είναι ελεύθερες πρόσβασης χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση εκ μέρους σας.

Σχολιασμός:  Παρακαλώ ο σχολιασμός να γίνεται με ευπρέπεια χωρίς να θίγονται  τρίτοι.

Πνευματικά δικαιώματα: Τα άρθρα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια και γενικά το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του  ιστολογίου , σε περίπτωση που θέλετε να αναδημοσιεύσετε  κάτι μέσα από τα περιεχόμενα αυτού του ιστολογίου μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα ,αρκεί να το αναφέρετε ρητά με την παρακάτω φράση( «Ιστολόγιο VAGGES2010»,  διεύθυνση ιστολογίου:  http://vagges2010.blogspot.com/  Πάντως απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε  τροποποίηση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, μετάδοση ή διανομή του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου για εμπορικούς και κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Δήλωση ευθύνης της σύνταξης αυτού του ιστολογίου: Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που δημοσιεύονται μέσω του ιστολογίου, να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και ακριβείς, ωστόσο  ο διαχειριστής και συντάκτης δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε  τυχόν ζημία ή απώλεια υποστούν οι αναγνώστες  ως αποτέλεσμα χρήσης  των πληροφοριών που δημοσιεύονται σε αυτό το ιστολόγιο. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου ο κάθε χρήστης. Επίσης τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε μέσω  συνδέσμων τύπου web links ή hyperlinks  που τυχόν υπάρχουν στο ιστολόγιο αυτό τις επισκέπτεστε με δική σας ευθύνη διότι το ιστολόγιο VAGGES2010 δεν μπορεί να ελέγξει την ποιότητα και ασφάλεια άλλων ιστοσελίδων.